بررسی لپتاپ مخصوص طراحی MSI P65 CREATOR 8RE

بررسی لپتاپ مخصوص طراحی MSI P65 CREATOR 8RE تاریخ انتشار خبر: ۱۳۹۸/۰۷/۱۵

شرکت MSI برای طراحان دو بعدی و سه بعدی، گرافیست ها، CG کارها و همچنین معماران عزیز، لپتاپ های مخصوصی به نام Creator از سری لپتاپ های خانواده پرستیژ Prestige عرضه کرده است. این لپتاپ های آفریننده برای انواع کاربری های حرفه ای و نیمه سنگین رندرینگ مناسبند. امروز در اتاق تست سخت افزار به بررسی یکی از این لپتاپ های با پرستیژ می پردازیم. مدل مورد بررسی MSI P65 CREATOR 8RE است که مشخصات و شرح کانفیگ آن در جدول زیر می آید:

لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE به پردازنده فوق العاده قدرتمند Whisky Lake نسل هشتمی 8750H مجهز است که در کلاس لپتاپ ها از پس رندر های سنگین به خوبی بر می آید. این دستگاه مجهز به 16 گیگابایت رم 2 کاناله DDR4 است که پتانسیل خوبی برای انواع عملیات رندر می تواند باشد. البته می توانید در صورت نیاز بعد ها رم لپتاپ را تا سقف 32 گیگابایت نیز ارتقا دهید. ام اس آی در بخش کارت گرافیک به جای استفاده از کارت های گرانقیمت Quadro به سراغ خانواده گیمینگ GeForce رفته، و از کارت GTX1060 لپتاپی استفاده کرده است. البته GTX1060 کارت قدرتمندی است که مجهز به 6 گیگابایت حافظه گرافیکی از نوع GDDR5 است. این کارت گرافیک پتانسیل بالایی دارد، و اگرچه توانایی آن در پردازش دقیق نرم افزار های مهندسی به پای Quadro نمیرسد، اما برای نرم افزار هایی مانند  3D Max و توسعه صحنه ها کاملا مناسب است. صد البته اگر بحث Viewport مطرح باشد شاید استفاده از کارت گرافیک GTX1070 برای این لپتاپ بهتر می بود اما MSI به حق به فکر قیمت تمام شده لپتاپ هم بوده است تا با استفاده از GTX1060 قیمت آن را در سطح قابل تحمل برای اکثر کاربران قرار دهد.

در حال حاضر لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE با این کانفیگ به قیمت حدودی 25 میلیون تومان با گارانتی رسمی شرکت ماتریکس در بازار ایران یافت می شود. البته یک نسخه جدید تر از همین مدل لپتاپ به نام MSI P65 CREATOR 9SD 833IR هم در بازار ایران موجود است که مجهز به پردازنده نسل نهمی 9750H و کارت گرافیک 1660TI می باشد. قیمت این نسخه جدیدتر حدود 27 میلیون تومان است که صد البته ارزش خرید آن خیلی بیشتر از مدلی است که امروز بررسی می کنیم. در نتیجه، حرف آخر را همین اول بگویم که اگر تصمیم به خرید داشتید، حتما مدل جدید MSI P65 CREATOR 9SD 833IR را تهیه کنید که هم بهتر و قدرتمند تر است و هم ارزش خرید بالاتری دارد.

طراحی و مشخصات فیزیکی

ام اس آی علیرغم استفاده از بدنه آلومینیومی، نهایت تلاش خود را برای سبک سازی این لپتاپ به کار گرفته است. به گونه ای که این لپتاپ از بسیاری از لپتاپ های عادی سبک تر است. وزن آن تنها 1.88 کیلوگرم است و جلوتر در تصاویر بعدی مشاهده خواهید کرد که سنگین ترین بخش لپتاپ نه بدنه ی آلومینیومی آن، بلکه باطری بزرگ و قدرتمندی است که MSI در آن به کار گرفته است.

در زیر لپتاپ پایه های پلاستیکی قرار دارد تا از سر خوردن آن بر روی میز جلوگیری کند. آرزو می کردیم کمی این پایه ها بلند تر باشند اما همین حد از ارتفاع هم کافی است تا هوا در زیر آن جریان پیدا کند. تقریبا در نیمه ی پایینی لپتاپ که سوراخی برای عبور هوا وجود ندارد باطری قرار گرفته است. قطعات حساس سخت افزاری اما در بخش فوقانی است که MSI شبکه بزرگی از سوراخ های تهویه را برای آن در نظر گرفته است. وجود این شبکه بزرگ تهویه امکان استفاده بهینه از کول پد و خنک کننده های لپتاپ را به کاربر می دهد تا نسبت به خنک سازی بهتر لپتاپ اقدام کند.

یکسری سوراخ متمرکز هم در بخش چپ و راست لپه ی پایینی لپتاپ قرار دارد که محل قرار گرفتن دو اسپیکر 2 واتی است.

دور از واقعیت نیست اگر بگوییم لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE یک Workstation کامپکت است. ضخامت آن تنها 1.7 سانتی متر است، یعنی کمتر از 2 سانتیمتر! جا دادن چنین قدرت پردازشی عظیمی در این ابعاد، کاری است که تنها از مهندسین MSI بر می آید. در لبه ی جلوی لپتاپ تنها چراغ شارژ باطری قرار دارد و در بخش پشت آن، خروجی تهویه فنهای خنک کننده. باید دقت کنید که به هیچ وجه وسایلی در مقابل این خروجی ها قرار ندهید تا عملیات خنک سازی لپتاپ به هنگام رندرینگ به خوبی صورت پذیرد.

و این هم نمای باز شده لپتاپ. بسیار شیک و کلاسیک. اگرچه از زرق و برق لپتاپ های گیمینگ خبری نیست، اما طراحی لپتاپ به گونه ای صورت پذیرفته است تا بدون داشتن ظاهری Aggressive، بتوان کیفیت و پتانسیل بالای آن را حس کرد. حاشیه های بسیار باریک نمایشگر در کنار بدنه ای فلزی ماشین شده و مستحکم، قدرت و ظرافت را به عقد هم درآورده است. بی تعارف ظاهر آن برای یک پاور یوزر دوست داشتنی است و امیدوارم گرافیست ها و طراحان هم، ظاهر بی آلایش اما قدرتمند و ظریف این لپتاپ را دوست داشته باشند.

تقریبا نمایشگر نسبت به کیبرد نزدیک به زاویه 180 درجه باز می شود.لولا های نگه دارنده نمایشگر بسیار خوب و محکم ساخته شده اند. سنسور اثر انگشت، در بخشی از تاچ پد قرار دارد. کیبرد جزیره ای دکمه های بزرگ و با فاصله ای دارد. تنها ایرادی که شاید به آن بگیریم، فقدان بخش ماشین حساب است. دکمه ها همه در جای مناسب هستند و همه به نور پس زمینه سفید مجهز می باشند.

نور پس زمینه سفید کیبرد شاید در روز کمی خواندن دکمه ها را سخت می کند، و بهتر است در طول روز خاموش باشد تا لیبل دکمه ها راحت تر دیده شوند و در شب این نور سفید به کمک چشمان شما می آید تا به راحتی ساعت ها از کیبرد استفاده کنید. خبری از لیبل فارسی در این کیبرد نیست و از این نظر شاید کار با آن برای دوستانی که کلید های فارسی را حفظ نیستند ابتدا کمی دشوار باشد.

درگاه های سمت چپ لپتاپ قرار دارد و خروجی هدفون و میکروفون مجهز به روکش طلاست. درگاه گیگابیتی لن و دو درگاه USB 3.0 در این بخش قرار دارند. دکمه ی پاور دستگاه در بخش فوقانی وسط کیبرد قرار دارد. میکروفون هم در کنار دکمه ی پاور تعبیه شده است.

این هم نمای نزدیک از تاچ پد فوق العاده روان و دقیق لپتاپ. در قسمت بالا، سمت چپ تاچ پد، حسگر اثر انگشت قرار دارد. خیلی بهتر می بود اگر این حسگر در خارج از تاچ پد قرار میگرفت چراکه معمولا انگشت های چرب در هنگام کار با تاچ پد، روی حسگر را کثیف می کنند و کاربر مجبور خواهد بود دائم حسگر را برای استفاده بعدی تمییز کند. این موضوع بخصوص برای ما کاربران ایرانی که بیشتر غذاهای چرب می خوریم و در هنگام کار با لپتاپ دستهای ما اغلب به خوراکی های چرب آغشته است، تمییز نگه داشتن تاچ پد را برایمان دشوار تر می سازد.

آداپتور MSI P65 CREATOR 8RE کمی بزرگ است. توان مورد نیاز این لپتاپ میزان کمی نیست، بنابراین MSI مجبور به استفاده از یک آداپتور بزرگ 150 واتی شده تا این غول گشنه را سیر کند. خوشبختانه کابل برق به اندازه ی کافی بلند است و نیازی نیست آداپتور را بر روی میز قرار دهید.

باطری

لپتاپ ها بسته به شرایط استفاده، معمولا پس از سه سال نیاز به سرویس تمییز کاری و یا تعویض خمیر سیلیکن پیدا می کنند. معمولا هم زمانی به انجام سرویس نیاز پیدا می کنند که مدت زمان گارانتی آن تمام شده است. اینجاست که امکان سرویس پذیری یک لپتاپ توسط کاربر اهمیت ویژه ای پیدا می کند. از این لحاظ، لپتاپ های MSI راحت ترین لپتاپ ها برای بازکردن هستند و اگر لپتاپ MSI تهیه کنید، بالای 90 درصد احتمال دارد بتوانید خودتان نسبت به انجام سرویس (در حد تمییز کاری و تعویض خمیر سیلیکن) اقدام کنید.

لپتاپ قدرتمند MSI P65 CREATOR 8RE نیز از این قاعده مستثنا نیست، و از بابت امکان سرویس پذیری راحت توسط کاربر، نمره ی کامل را به آن می دهیم.

 

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، خنک کننده لپتاپ مجهز به سه فن مجزا است که البته هر سه فن همزمان روشن نمی شوند، فقط در صورتی که از تمام بخش های لپتاپ همزمان استفاده کنید و به قول گفتنی، همه ی بخش ها را تحت فشار قرار دهید، هر سه فن به کار می افتند. خوشبختانه صدای این فنها اصلا آزار دهنده نیست و برای چنین لپتاپی که با هدف رندرینگ ساخته شده، عملکردشان خوب و نویز فنها در حد متعارف است.

باطری لپتاپ از نوع 4 سلولی و Lithium Ion است. این باطری بزرگ که بخش اعظم مساحت پایین لپتاپ را از آن خود کرده است، به راحتی تا 9 ساعت انرژی برای استفاده عادی/اداری لپتاپ، در اختیار کاربر قرار می دهد. صد البته در هنگام رندر، پیشنهاد می کنیم، حتما آداپتور لپتاپ متصل باشد تا هم لپتاپ به صورت بهینه تری خنک شود و هم سخت افزار آن نهایت راندمان کاری خود را به الفعل سازد.

نمایشگر

کیفیت بی نظیر نمایشگر فول اچ دی لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE فوق العاده است. این اسکرین با کیفیت ساخت شرکت Innolux تایوان، از شدت نور 300cd برخوردار است و از نظر دقت نمایش رنگ ها پوشش sRGB برابر 92% دارد. از این نظر، دوستانی که نمایش دقیق رنگهای برایشان مهم است با خیال راحت می توانند این لپتاپ را انتخاب کنند. نرخ به روز رسانی 60 هرتز و روکش مات ضد انعاکس نور از دیگر ویژگی های آن به شمار می رود.

ذکر یک نکته در این بخش لازم است، که، اگر هدف MSI از این لپتاپ، طراحان و گرافیست ها بوده است، استفاده از یک نمایشگر با دقت FHD، کمی کج سلیقه گی است. طراحان نیاز به نمایشگرهای دقت بالا دارند،  4K در بهترین حالت و یا حداقل 2اینکه MSI برای یک لپتاپ مخصوص طراحی از نمایشگر Full HD استفاده کرده است تنها یک دلیل می تواند داشته باشد، و آنهم جذب گیمر هاست.

بله، بسیاری از دوستان معمار و دانشجویان طراح و گرافیست، گیمر های حرفه ای هستند! این کاربران در هنگام تهیه سیستم نیم نگاهی هم به دنیای گیمینگ دارند، و از این نظر، اگر MSI می خواست از نمایشگر های دقت بالا استفاده کند، میزان فریم دهی کارت گرافیک در بازی کاهش پیدا می کرد. همه می دانیم GTX1060 خوراک گیمینگ در دقت Full HD است، بنابراین MSI تلاش کرده است، تا با زیرکی در انتخاب نمایشگر، هوای طراحان گیمر را نیز داشته باشد!

وجود این نمایشگر فول اچ دی باعث شده است تا مرز بندی لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE به عنوان یک لپتاپ صرفا مخصوص طراحی دچار تزلزل شود و بتوان از آن به عنوان یک لپتاپ مخصوص بازی هم نام برد. صد البته بدون آن زرق و برق متداول مرسوم در لپتاپ های گیمینگ. در بخش نتیجه گیری بیشتر به این موضوع می پردازیم.

قدرت پردازش

پردازنده Intel Core i7 8750H مجهز به 6 هسته و 12 رشته پردازشی است که با 9 مگابایت کش Level 3 قدرت فوق العاده ای را برای انجام انواع پردازش های سنگین به کاربر می دهد. حداکثر فرکانس Boost آن به 4.1 گیگاهرتز می رسد. این پردازنده 45 واتی مجهز به گرافیک مجتمع Intel UHD630 است که در زمان استفاده از لپتاپ به صورت کاربری عمومی و اداری فعال است.

در قسمت حافظه موقت، این لپتاپ مجهز به دو ماژول 8 گیگابایتی از نوع DDR4 (مجموع 16 گیگابایت SDRAM دو کاناله) در فرکانس 2666MHz و تایمینگ CL17 می باشد. در بنچمارک AIDA64 میزان پهنای باند در دسترس و زمان تاخیر رم نمایان است. ترکیب این رم و پردازنده، قدرت پردازشی مناسبی را در اختیار کاربر قرار می دهد که می تواند از پس رندرینگ های نیمه سنگین و انواع Multi-Tasking ها برآید.

گرافیک

مشخصات گرافیک مجتمع Intel HD Graphics UHD630 و همچنین گرافیک قدرتمند GTX1060 به کار گرفته شده در این لپتاپ را مشاهده می کنید. گرافیک GTX1060 به کار رفته در این لپتاپ با طراحی Max-Q همراه است که ویژگی مهم آن فشردگی اجزا به جهت استفاده در لپتاپ با کولینگ مناسب است. البته نسخه GTX1060 مورد استفاده در لپتاپ کمی ضعیفتر از نسخه دسکتاپی آن است، اما همچنان قدرتمند می تواند از پس همه کاری بر آید.

توانایی کولینگ

حداکثر دمای ثبت شده تحت شدید ترین فشار های رندریگ را در تصاویر فوق مشاهده  می کنید. داغترین هسته ی پردازنده دمای 95 درجه را ثبت کرده است که برای 8750H با TjMax صد درجه، دمایی قابل قبول است. کارت گرافیک نیز با ثبت دمای خوب 60 درجه نشان داد این لپتاپ از کولینگ کاملا مناسبی برخوردار است.

درایو ذخیره سازی

تک درایو ذخیره سازی لپتاپ مشتمل بر یک اس اس دی NVMe M.2 از نوع KINGSTON RBUSNS8154P3512GJ NVMe SSD 512G می باشد. این اس اس دی کلاس متوسطی دارد و اگر بتوانید آن را با اس اس دی های پر قدرت تر عوض کنید، کاملا به نفع شما خواهد بود چرا که جدید ترین اس اس دی های NVMe بازار دوبرابر این میزان سرعت دارند.

اما به هر صورت، به عنوان درایو اصلی لپتاپ قدرت این اس اس دی قابل قبول است. ثبت سرعت 1600MB/s برای خواندن و سرعت 1000MB/s برای نوشتار متوالی در نرم افزار کریستال مارک را مشاهده می کنید.

تست های رندر

ابتدا به سراغ تست های رندر می رویم، تا قدرت آن را برای کاربران و دوستان طراح نمایش دهیم. بحث رندرینگ، جایی است که بازار اصلی هدف این لپتاپ به شمار می رود

نرم افزار سینی بنچ از معروفترین نرم افزار های سنجش قدرت پردازش سرعت CPU و کارت گرافیک است که یک صحنه سه بعدی را رندر می کند و پردازنده و کارت گرافیک شما را به اندازه معقولی تحت فشار قرار می دهد. هر چه سیستم شما بتواند صحنه مورد نظر را با سرعت بیشتری رندر کند، برنامه امتیاز بالاتری به آن می دهد. ما از سینی بنچ به صورت متمرکز برای سنجش قدرت پردازنده هم به صورت چند رشته پردازشی و هم به صورت تک رشته پردازشی استفاده می کنیم. لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE با توجه به پردازنده قدرتمندی که دارد، نسبت به بسیاری از لپتاپ های قدرتمندی که پیش از این تست کرده بودیم، در صدر جدول قرار گرفت.

موتور رندر Corona یکی از معروفترین موتور های رندر تصاویر واقعی در میان نرم افزار های رندر است که می تواند هم به صورت یک نرم افزار مجزا و هم به عنوان یک Plugin در برنامه های Autodesk 3ds Max و MAXON Cinema 4D مورد استفاده قرار گیرد. نرم افزار بنچمارک Corona Benchmark از موتور نسخه 1.3 کرونا رندر استفاده می کند و می تواند قدرت چند رشته پردازشی پردازنده را با رندر کردن تصویری واحد بسنجد. این نرم افزار بسیار سنگین است و هرچه پردازنده هسته های سریعتر و رشته های پردازشی بیشتری داشته باشد، سرعت رندر گیری در این نرم افزار بیشتر می شود و در نتیجه مدت زمان انجام پروژه کوتاه تر خواهد بود. همانطور که در تصویر می بینید، نتیجه انجام این بنچمارک 3 دقیقه و 33 ثانیه طول کشیده است که برای یک لپتاپ عالی است.

بنچ مارک رندر V-Ray که یکی از موتور های معروف رندر به شمار می رود، یک تصویر را به صورت زنده برای شما رندر کرده و مدت زمان بدست آمده را نشان می دهد. می توان از این نرم افزار برای تست پردازنده و گرافیک استفاده کرد که ما برای تست پردازنده از آن بهره گرفته ایم. بدیهی است هرچه مدت زمان کمتری پروژه به پایان برسد قطعه مورد بررسی بهتر است.

یکی از بهترین نرم افزار های تست مبدل های ویدیویی، نرم افزار HEVC Decode Benchmark (Cobra) است که در سایت ثبت رکورد HWBOT مخصوص اورکلاکر ها یافت می شود. این نرم افزار با استفاده از کدک H.265 به تبدیل سه نوع ویدیو  HD، FHD، و  4K می پردازد و سپس به هر بخش امتیاز داده و یک امتیاز کلی را هم برای سیستم در نظر می گیرد.

کاربران عزیزی که در سیستم های خود تبدیل های ویدیویی دارند به نتایج این بنچ مارک توجه ویژه ای داشته باشند. لازم به ذکر است عملیات تبدیل ویدویی در این برنامه تماما بر روی پردازنده انجام می شود و از این لحاظ این نرم افزار تست پردازنده است.

نرم افزار GEEKBENCH یکی از بهترین تست ها برای پردازنده و کارت گرافیک است. لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE در این تست، صدر جدول را در میان دیگر لپتاپ های قدرتمند بررسی شده در لابراتوار سخت افزار از آن خود کرد.

 

این نرم افزار با تمرکز بر روی قدرت CPU و رم سیستم، نسبت به سنجش قدرت چند رشته و تک رشته پردازشی اقدام می کند. در بخش پردازنده این نرم افزار با بررسی قدرت سیستم شما در زمینه ادیت تصاویر، انجام عملیات روزانه پردازشی و Augmented Reality و Machine Learning امتیازی را به پردازنده شما می دهد.

در بخش سنجش کارت گرافیک یا  Compute Benchmark، این نرم افزار می تواند با انجام تست های متمرکز بر  OpenCL و CUDA نسبت به امتیاز دهی به بخش گرافیکی سیستم شما اقدام می کند. امتیازات فوق از کارت گرافیک GTX1060 لپتاپ بدست آمد.

تست های عمومی و گیمینگ

در ابتدای کار به سراغ 3D Mark  و تست Time Spy می رویم. این تست عموما یک تست گیمینگ محسوب می شود و امتیاز گرافیک (ستون زرد رنگ) MSI P65 CREATOR 8RE نیز در سطح سه لپتاپ میانی گیمینگ در جدول ما قرار گرفته است. اما دقت کنید به ستون نارنجی رنگ که قدرت پردازنده را نشان می دهد، که اگر بر مبنای آن ستون جدول را مرتب می کردیم، این لپتاپ نفر اول می شد چرا که قدرتمند ترین پردازشگر را در میان دیگر لپتاپ ها دارد.

بازی Metro Exodus که یکی از زیبا ترین و سنگین ترین بازی های جهان به شمار می رود. در تست بنچمارک این بازی در این لپتاپ با درجه جزییات گرافیکی High، توانستم بالای 35 فریم خروجی بگیریم.

بنچمارک Unigine Superposition با استفاده از موتور Unigine 2.0 به خلق تصاویری بدیع از یک اتاق کار و حرکت دوربین در آن می پردازد. این نرم افزار بسیار سنگین، قدرت سیستم شما را برای اجرای نرم افزار های شبیه سازی سه بعدی، Post-Processing، گیمینگ، و حرکت دوربین در میان یک ساختمان همزمان با اجرای الگوریتم های پیچیده رهگیری نور SSRTGI تحت فشار قرار می دهد و میزان توانایی آن را با امتیاز بیان می کند. دوستانی که به دنبال تهیه یک سیستم مناسب نرم افزار های شبیه سازی سه بعدی، واقعیت مجازی VR، انیمیشن، و صد البته گیمر ها، توجه ویژه ای به نتایج این بنچ مارک داشته باشند. به مانند 3D Mark، لپتاپ مورد بررسی ما در جایگاه یکی مانده به آخر لپتاپ های جدول قرار گرفت.

نرم افزار Passmark Performance Test عیار سیستم را در برابر انجام هر گونه عملیات پردازشی، از گیمینگ گرفته تا رندرینگ، می سنجد و می تواند آن را با دادن امتیاز و مقایسه آن با دیگر سیستم ها، اطلاعات خوبی از توانایی سیستم در اختیار شما قرار دهد. همانطور که مشاهده می کنید، بخش ذخیره سازی و پردازشگر این لپتاپ، امتیاز بسیار خوبی از این تست دریافت کرده اند.

و در آخر به سراغ تستPCMARK 10 می رویم که شامل طیف متنوعی از تست های کاری روزمره به همراه تست های سنگین کاربردی رندرینگ است. این برنامه امتیازات مشخصی را به هر بخش از یک سیستم اعطا می کند. همانطور که در تصویر مشخص است، نتیجه ی تست Essentials، شامل تست سرعت اجرای برنامه ها، ویدیو کنفرانس، و گشت و گذار در اینترنت نتیجه فوق العاده ای دارد همچنین در بحث Productivity، شامل تست های اداری، از جمله صفحات محاسبانی، نوشتار و عملکرد Office نتیجه عالی است. در بخش تولید محتوی دیجیتال هم این نرم افزار امتیاز قابل قبولی را به این لپتاپ اعطا کرده است.

از آنجایی که PC MARK 10 یک تست ترکیبی اداری و رندرینگ است، و تقریبا یک لپتاپ را از همه ی جهات می سنجد، نمره ی خوبی به این لپتاپ داده است، تا آنجا که جایگاه آن در جدول ما بالاتر از حد متوسط لپتاپ های قدرتمندی ایستاد که تا به امروز بررسی کرده بودیم.

نتیجه گیری

لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE یک ایستگاه کاری کامل است. در زمینه طراحی و گرافیک، در زمینه تبدیل های ویدیویی و همچنین برنامه های مهندسی، هر آنچه که فکرش را بکنید، این لپتاپ با سرعت مناسبی از پس انجام انواع پروژه های طراحی بر می آید، و شما را نا امید نخواهد کرد. به عنوان یک لپتاپ قوی اما از نظر ابعاد و قیمت بهترین گزینه برای دانشجویان معماری و عمران است. بسیاری از کاربران در رشته های مهندسی، علاقه دارند در رفت و آمد به دانشگاه و یا محل کار، لپتاپ خود را با خود همراه آورند و خیلی نگران این مسئله هستند که لپتاپ های قدرتمند از نظر وزنی ممکن است سنگین باشند. اینجاست که MSI با مهندسی عالی و طراحی بی نظیر، این لپتاپ Workstation سبک را ساخته و با وزنی کمتر از 2 کیلوگرم عرضه کرده است.

از نظر قدرت سخت افزاری و پرفورمنس کاری، نه تنها هیچ شکایتی نداریم، بلکه از ترکیب سخت افزاری این لپتاپ رضایت کامل داریم. سخت ترین ایرادی که می توان از دیدگاه یک طراح به این لپتاپ گرفت، وجود نمایشگر با دقت فول اچ دی است! ای کاش، دقت آن 4و یا حداقل 2بود. این مشکل اما، از دیدگاه یک گیمر، نه تنها مشکل نیست، بلکه نقطه قوت این لپتاپ در زمینه گیمینگ است، وجود دقت 1080باعث شده، تا اکثر بازی ها در لپتاپ MSI P65 CREATOR 8RE روان اجرا شوند. بنابراین اگر یک طراح - و گیمر هستید، می توان گفت لپتاپ ایده آل شما همین است.

در بخش صوتی، کارت صدای مجتمع در چیپست این لپتاپ دارای کنترلر Realtek ALC269 است. صدای پخش شده از لپتاپ به لطف حضور 2 اسپیکر با کیفیت 2 وات بسیار واضح و شفاف و قابل قبول بوده است. فقدان DVD رایتر، شاید برای بعضی ها ناخوشآیند باشد، اما باید اعتراف کنیم این قطعه در دنیا منسوخ شده است و دیگر کسی از DVD استفاده نمی کند. شاید اگر بخواهید از ویدیو های آموزشی بهره ببرید، مجبور به تهیه یک رایتر اکسترنال برای آن خواهید بود.

با توجه به عملکرد خوب لپتاپ در زمینه نرم افزار های مهندسی و طراحی، نشان بهترین کارایی را به آن اهدا می کنیم..

 

منبع : سخت افزار مگ




صفحه اصلی

|

ماتريس

|

محصولات

|

ارتباط با ما

|

جستجو

كليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به شركت ماتريس می باشد. © ماتريس 1393-1389