نشست خبری دومین دوره رقابت های بزرگ ماتریس / فناوران

نشست خبری دومین دوره رقابت های بزرگ ماتریس / فناوران تاریخ انتشار خبر: ۱۳۹۱/۰۶/۰۷

در نشست خبری دومین دوره رقابت های بزرگ بازی های رایانه ای ماتریکس مطرح شد- فناوران

ما به دنبال ورزشکاران الکترونیکی هستیم

شرکت ماتریس پس از تجربه موفق برگزاری مسابقات رایانه‌ای در سال گذشته امسال نیز در نظر دارد در شهریور ماه گردهمایی سال گذشته را با مقیاسی تقریباً سه برابر دوره قبل برگزار کند. نگرش ماتریس ترغیب گیمران ایرانی به سمت رفتار حرفه‌ای، تاکید بر اهمیت حمایت از جوانان به پرهیز از رفتارهای پر خطر و ایجاد فضایی شاد و پر نشاط  است. به همین منظور هفته گذشته شرکت ماتریس در نخستین نشست مطبوعاتی دور دوم "مسابقات بازی‌های رایانه‌ای ماتریکس"میزبان اصحاب رسانه بود تا سیاست‌های خود را برای برگزاری این مسابقات تشریح کند.

نشست خبری شرکت ماتریس با اندکی تاخیر و با سکوت یک دقیقه‌ای به احترام جان باختگان زلزله آذربایجان شرقی به صورت رسمی آغاز شد. در ابتدای نشست مهیار جوادی‌فر یکی از اعضای ستاد برگزاری مسابقات با خیر مقدم به حاضران در این نشست مطبوعاتی از آنها دعوت کرد تا نظاره گر یک ویدیوئی پنج دقیقه‌ای معرف شرکت msi و فعالیت‌های اصلی و جانبی آن در سراسر جهان باشند. پس از نمایش این کلیپ سامان ثامری پور مدیر کالای ماتریس و عضو ستاد اجرایی مسابقات اطلاعاتی درباره شرکت ماتریس از جمله تاریخچه فعالیت، اهداف و برندهای تحت پوشش این شرکت در ایران ارائه کرد.

وی با بیان اینکه اصلی‌ترین برندی که تحت حمایت و پشتیبانی ماتریس در بازار داخلی عرضه می‌شود محصولات msiاست گفت: این شرکت تایوانی در حال حاضر در حدود 120 کشور جهان دارای دفاتر رسمی است و بیست هزار کارمند فعال دارد.    Msi به عنوان یک تولید کننده ابتدا کار خود را با تولید بردهای الکترونیکی آغاز کرد و امروز با عرضه محصولات الکترونیکی و کامپیوتری در گروه کالاهای مختلف به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قطعات سخت افزاری در دنیای کامپیوتر مطرح است. وی در ادامه افزود: محصولاتAMD ,Edifier  وSuper Talent  برخی دیگر از محصولات با برندهای معتبر موجود در سبد کالای گروه ماتریس است. در ادامه این نشست ویشتا فیاض، عضو ارشد ستاد برگزاری مسابقات با بیان اینکه بازی‌های رایانه‌ای در گذشته تنها جنبه سرگرمی داشتند و بسیاری انجام آن را به بطالت گذراندن زمان می‌انگاشتند گفت: امروزه بازی‌های رایانه‌ای نه تنها به یک صنعت بزرگ تبدیل شده بلکه به یک عامل فرهنگی مهم و تاثیر گذار در جوامع مختلف بدل شده است. جوانان ایران نیز همیشه در مسائل علمی پیشرو بوده‌اند و فارغ از فشارها و محدودیت ها و امکانات نابرابر، همیشه در المپیادهای علمی که زمینه اصلی شناسایی نخبگان است، حضور چشمگیری داشته‌اند. وی افزود: به خاطر دارم زمانی که رقابت‌های به صورت غیر رسمی، بین نخبگان زیر زمینی ایران و هکرهای جهانی در جریان بود، همواره شاهد پیروزی‌های غرور آفرین این دانشمندان کوچک بودیم. مقوله گیمینگ نیز در ایران کاربران زیادی دارد. این افراد به طور تقریبی بیش از 15 میلیونی ایرانی سنین 15 تا 35 سال ایران را تشکیل می‌دهند. تقریباً تمام این جمعیت مخاطب گیمینگ هستند به خصوص با توجه به اینکه اخیراً مقوله گیمینگ در بین ادوات دستی مثل پدها و گوشی‌های همراه نیز محبوبیت خاصی پیدا کرده است. فیاض در ادامه گفت: هدف اصلی ما بررسی گیمر به عنوان ورزشکار الکترونیکی است. تیم‌های بین‌المللی در رزومه‌های خود از واژه"Athlete in E-sport "استفاده می‌کنند. یک گیمر حرفه‌ای در این سطوح باید از تمرکز بسیار بالا، سلامتی روحی و جسمی و همچنین توانایی همکاری و هماهنگ سازی خوبی برخوردار باشد که این خصوصیات دقیقاً همان ویژگی‌های اصلی یک ورزشکار هستند. شرکت ماتریس به همین دلیل بر آن شد تا با برگزاری این رویداد بزرگ استعدادهای داخلی را شناسایی و از آنها حمایت کند.

در میانه سخنان فیاض فیلم کوتاهی از دور نخست مسابقات بازی‌های رایانه ماتریکس که در سال گذشته برگزار شده بود نمایش داده شد. دور نخست این رویداد پس از برگزاری دور مقدماتی در 10 شهر مختلف ایران با حضور 700 شرکت کننده نهایی در نمایشگاه بین‌المللی کلید خورد. در دوره قبل علاوه بر شرکت کنندگان داخلی، ماتریکس با مذاکرات و پیگری مداوم موفق شد میزبان تیم مطرح Fnatic  قهرمان جهان، باشد. وی در ادامه افزود: حامیان این دوره از بازی‌ها شرکت‌های: msi,themaltake,AMD,beatو تیم   fnaticهستند که ما را برای برگزاری هر چه بهتر این مسابقات کمک خواهند کرد.

 

وی در مورد تعداد شرکت کنندگان و بازی‌های این دوره از مسابقات گفت: رویداد بازی‌های رایانه‌ای ماتریکس با افزایش سه برابری نسبت به سال گذشته با حضور بیش از 2000 گیمر، روز 18 شهریور ماه در در شش رشتهCS و PESو Fifaو WarcraftوNFS  و به مدت شش روز برگزار خواهد شد. همچنین در این دوره از مسابقات ماتریکس از جدیدترین لپ تاپ‌های سری G  شرکت msi  و همچنین سیستم‌های حرفه‌ای گیمینگ استفاده خواهد شد تا گیمیرها با کوچک‌ترین مشکلی مواجه نباشند. عضو ستاد بازی‌های رایانه‌ای ماتریکس در مورد جوایز این دوره از مسابقات گفت: سال گذشته جایزه دوره اول یک دستگاه خودروی 206 تعیین شده بود اما امسال شرکت ماتریس بر آن شده تا جوایز این دوره نیز دو برابر و معادل دو دستگاه خودروی 206 که ارزش نقدی آن 32 میلیون تومان است باشد. همچنین تیم فناتیک این بار با تمامی اعضای خود در مسابقات MGC  حاضر خواهد شد.

وی در پایان گفت: کاربران برای ثبت نام یا کسب اطلاعات تکمیل می‌توانند به وب سایت رسمی مسابقات به آدرس mgc.matris.co.ir مراجعه کنند.

جوادی فر عضو ستاد اجرایی بازی‌های رایانه‌ای ماتریکس در پاسخ به این سوال که آیا این شرکت با بنیاد بازی‌های رایانه‌ای هماهنگ بوده و از حمایت‌های این بنیاد استفاده کرده است گفت: ما در دور اول مسابقات در سال گذشته با این بنیاد همکاری‌هایی داشته ایم و از نظرات این بنیاد استقاده  کرده‌ایم  اما ما این مسابقات را به صورت مستقل ترتیب دادیم و حمایتی از این بنیاد در خواست نکرده ایم. امسال نیز این روند ادامه داشته و ما تنها از نظرات این بنیاد برای بهتر اجرا شدن مسابقات رایانه‌ای ماتریکس بهره‌مند شده‌ایم.

وی در ادامه افزود: ما در شرکت ماتریس برای حمایت مداوم از گیمرهای برتر کشور دپارتمان خاص گیم تشکیل داده‌ایم تا بعد از برگزاری این مسابقات با پشتیبانی از قهرمانان این بازی‌ها حمایت‌های لازم برای حضور پر افتخار آنان در مسابقات بین المللی را فراهم کنیم.

جوادی‌فر در مورد نحوه راهیابی شرکت‌کنندگان از سایر شهرستان‌ها به این مسابقات گفت: ما در دوره قبل برگزاری مسابقات مقدماتی را نیز بر عهده داشتیم اما امسال با توجه به گستردگی کار تصمیم گرفته‌ایم تا مسابقات استانی را برای مشخص شدن گیمربرتر هر استان بر عهده گیم نت‌های بزرگ و سرشناس هر استان بگذاریم تا بعد از برگزاری مسابقات مقدماتی نفرات برتر هر استان به این مسابقات راه یابند.

 




صفحه اصلی

|

ماتريس

|

محصولات

|

ارتباط با ما

|

جستجو

كليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به شركت ماتريس می باشد. © ماتريس 1393-1389