کامپیوترهای بدون کیس،نسل جدید رایانهها هستند با همان شرایط و امکانات، تنها تفاوتشان در ساختار و قطعات تشکیلدهنده آنهاست. قطعات تشکیلدهنده یکPC شامل کیس به همراه قطعات سختافزاری، مانیتور ، اسپیکر، وبکم جداگانه و موس و کیبورد است، درحالیکه کامپیوترهای بدون کیس فقط به اندازه یک مانیتور فضا اشغال میکنند که تمامی قطعات یک PC به همراه درایو نوری، وبکم و اسپیکر در آن گنجانده شده است. این ویژگیها به علاوه موس و کیبرد بیسیم دست به دست هم داده تا برخلاف PC که سیمهای زیاد و درهم تنیده را دور خود جمع کرده است، یک کامپیوتر بدون کیس یا AIO فقط یک کابل برق داشته باشد.
کامپیوترهای بدون کیس همگی از صفحات لمسی بهره میبرند و این امر راحتی کار با دستگاهها را بیشتر کرده است. گاهاً در مواردی که نیاز به استفاده از کیبورد و موس جداگانه هم نیست، استفاده از این محصولات در مشاغل خاص (پزشکی، دندانپزشکی، فروشگاهها، آموزشگاهها و ....) سهولت کار را بیشتر کرده و کاربری آسان با این کامپیوترها برای آموزش کودکان جایگاه ویژهای به این دستگاهها داده است.
برای نمونه، میتوان به کامپیوترهای بدون کیس msi اشاره کرد. در این کامپیوترها جمع آوری قطعات و تولید، در کارخانه و تحت نظارت تیم مهندسین مجرب انجام میگیرد و تمامی قطعات با یکدیگر هماهنگ بوده و نهایت کارایی را به کاربران ارائه میدهند، در صورتیکه رایانههای سنتی از سوی اشخاص متفرقه، کم تجربه، با دانش محدود جمعآوری و تهیه میگردد. داشتن سیستم خنککنندگی پیشرفته در کامپیوترهای بدون کیس msi و نداشتن فنهای بزرگ همانند PC گرمای کمتری تولید میکند و نویز و سروصدای اضافی را در این سیستمها از بین برده است. همچنین، این کامپیوترها در مقایسه با کامپیوترهای سنتی تا 86% در مصرف برق صرفهجویی میکنند.در انتها نیز میبایستی به کامپیوترهای بدون کیسmsi اشاره کرد که تمامی قطعات شامل یک گارانتی معتبر واحد است در صورتیکه در رایانههای سنتی، هر قطعه به کار رفته در آن گارانتی مجزایی دارد. همین امر موجب میگردد در صورتی که کامپیوتر سنتی شما دچار مشکل شود (به شرط وجود نمایندگی معتبر برای قطعه مربوطه) شما با شرکتهای مختلف مواجه باشید، اما این امر در مورد کامپیوترهای بدون کیس msi تنها به شرکت ماتریس و گارانتی ماتریکس منتهی خواهد شد.
|