کدام یک را انتخاب می کنید: کامپیوتر دسکتاپ پیش ساخته یا اسمبلی

کدام یک را انتخاب می کنید: کامپیوتر دسکتاپ پیش ساخته یا اسمبلی تاریخ انتشار خبر: ۱۳۹۷/۰۵/۲۹

امروزه کامپیوتر یکی از ابزارهای ضروری زندگی شخصی و یا کاری همه ما محسوب می شود. بنابراین، بروزرسانی و یا خرید یک سیستم جدید یک فاکتور بسیار مهم است. در مقایسه با کالاهایی مثل موبایل، تجهیزات خانگی، هماهنگی  و یک پارچگی قطعات یک کامپیوتر اهمیت زیادی دارد و با توجه به اطلاعات جامعی که در دنیای اینترنت وجود دارد، مصرف کننده ترجیح می دهد تا کامپیوتر را شخصا اسمبل کند تا اینکه آن را آماده خریداری کند.

اسمبل کردن یک کامپیوتر، بر اساس قطعات مختلفی که انتخاب و خریداری می شود، توسط فروشنده و یا خود مصرف کننده انجام می شود. از آن سو کامپیوتر های پیش ساخته که Brandedهم نامیده می شوند، اکثرا هنگام خرید به همراه تخفیفات ویژه ای بر روی کالاهایی چون کیبورد، موس و مانیتور از سوی تولید کننده و یا فروشنده همراه خواهند بود؛ پس شما به راحتی کامپیوتر شخصی خودتان را به همراه تمام لوازم جانبی خریداری میکنید، به خانه میاورید؛ به برق می زنید و استفاده می کنید. عده ای معتقدند که جمع کردن یک کامپیوتر بسیار مقرون به صرفه تر از خرید یک سیستم آماده است و اگر با یک بودجه مشخص قصد خرید کامپیوتر را داشته باشید، مشخصات فنی کیس پیش ساخته ضعیفتر از کامپیوتری می باشد که خودتان جمع خواهید کرد. اما آیا واقعیت این است؟ در این مقاله سعی شده است تا نکات مثبت و منفی هر دو را بررسی کرده و شما را در این زمینه راهنمایی کنیم.

لطفا به ادامه مطلب توجه فرمایید...

قطعا "قیمت" یکی از مهمترین فاکتورها برای خریدار می باشد. همه ما به این موضوع فکر میکنیم که همه پولی که هزینه می کنیم صرف کالایی مفید شود. بر روی کاغذ کامپیوتری که خود شخص جمع می کند در مقایسه با نوع پیش ساخته آن ارزون تر است؛ اما آیا واقعا چنین است؟ کامپیتور پیش ساخته باید توسط نیروی انسانی جمع آوری و تست شود که این کار خود نیازمند هزینه می باشد. بنابراین قیمت فروش باید از قیمت تمام شده در کارخانه بالاتر باشد تا این هزینه جبران شود. از سوی دیگر کامپیوتری که اسمبل می کنید به علت حذف تست این هزینه را ندارد. پس سیستمی که اسمبل می کنید با همان مشخصات فنی حتی اگر ویندوز اورجینال هم داشته باشد قیمت کمتری دارد.

این تفاوت قیمت برای دستگاه هایی که قدرت سخت افزاری ضعیف تری دارند کمتر است. اما برای سیستم های متوسط تا High-Endبه علت تفاوت قیمت در قطعاتی چون مادربرد، کارت گرافیک و رم این اختلاف را تا بیش از 30 دلار میرساند.

زمان اسمبل کردن یک کامپیوتر، می توان تمام قطعات آن را بر اساس خواسته و نیازهای فرد انتخاب کرد. انتخاب بهترین و به صرفه ترین قطعه باید از بین گستره متنوعی از برندها و مشخصات انجام بگیرد. از طرفی دیگر کامپیوتر های پیش ساخته مدل های مختلفی برای اهداف و خواسته ها ی مختلف عرضه می کنند؛ به طور مثال برای ویراستاری، وارایشگری، بازی، برای صدابرداری و ... با ابعاد و استایل های مختلف. در مواردی که قطعات قابلیت ارتقا و بروزرسانی را دارند، قیمت سیستم نیز بیشتر خواهد شد.

برای مثال، برای قشری که بازی های ویدیویی انجام نمیدهند یک کارت گرافیک معمولی کافی می باشد. یا حتی کامپیوتر بدون کارت گرافیک مجزا. اما برای کسی که در کنار عملکرد محاسباتی بالای پردازنده به ظرفیت بیشتر رم هم نیاز دارد ممکن است پیدا کردن سیستم از پیش ساخته شده سخت باشد و در این سناریو هم خرید کامپیوتر و اسمبل کردن آن توسط خود شخص پیشنهاد می گردد.

امروزه تعداد گیمرهایی که از کامپیوتر های پیش ساخته استفاده نکنند به حداقل رسیده است. از مهمترین دلایل این انتخاب می توان به مواردی چون : تاییدیه های کارخانه برای تست های سخت افزاری و نرم افزاری و خدمات پس از فروش برای تک تک قطعات آن اشاره کرد. شرکت های سازنده رنج متنوعی از محصولات خود را به گیمرها اختصاص داده است. Aegisبرای کسانی که به بازی های کامپیوتری علاقه دارند؛ Infiniteبا شعار خلق یک تجربه بازی بدون محدودیت برای گیمرها؛ Tridentیک کامپیوتر سبک و قابل حمل و در عین حال مجهز به سخت افزاری قوی برای بازی؛ در آخر Nightbladeکه با طراحی کم جا وحجم بالا عملکردی بی نظیر دارد، همگی با استفاده از قطعاتی چون کارت گرافیک های خود کمپانی Msiکه ویژگی هایی چون سیستم خنک کنندگی انحصاری دارد در بازار عرضه شده که هیچ برندی در زمینه کامپیوترهای پیش ساخته با آن قابل مقایسه نیست.

شاید اسمبل کردن یک کامپیوتر در ظاهر کار سختی نباشد اما باید اطلاعات کاملی از قطعات آن  داشته باشید، که شامل درایورها، کابل های اتصال، سیستم عامل و آنتی ویروس نیز می باشد. خریداران کامپیوتر های پیش ساخته دیگر نیاز نیست که نگران هم خوانی این قطعا با یکدیگر باشند چرا که کارخانه سازنده این دستگاه ها را هم از نظر سخت افزاری و هم نرم افزاری مورد بررسی های کامل قرار می دهد و دیگر نیاز نیست نگران مشکلاتی که ممکن است در کامپیوتری که خودتان اسمبل می کنید پیش بیاید باشید.

علاوه بر این اگر در آینده مشکلی برای کامپیوتر شما پیش بیاید، باید با بررسی تک تک قطعات آن که شاید همه آن ها نیز شامل خدمات پس از فروش نباشند مشکل را بررسی و ایراد را پیدا کنید، اما در کیس های پیش ساخته کارخانه سازنده با ضمانت خود مشکل را پیدا و کاملا بر طرف خواهد کرد؛ پس در زمان و هزینه های شما نیز صرفه جویی خواهد شد.

اما کدام یک برای شما بهتر است؟

در واقع انتخاب یکی از این دو کیس درست مانند انتخاب یک غذا است! می توانید با رفتن به یک فروشگاه تمام مواد مورد نیاز خود را بخرید و در خانه آشپزی کنید و یا به یک رستوران بروید و غذای خود را سفارش دهید، هر کدام نکات مثبت و منفی خود را دارند. این انتخاب تماما به نیاز ها و سلایق خریدار بستگی دارد.

اول از همه گیمر هایی که دانش کاملی از علم کامپیوتر دارند می توانند به طور کامل یک کیس را جمع آوری و اسمبل کنند، حتی اگر قطعه ای و یا قسمتی از دستگاه نیز مشکلی پیدا کند و بشکند آن را دوباره از اول راه اندازی می کنند. اما اگر شما برای شخصی، شرکتی، مدرسه ای و ... قصد خرید دارید، بدون توجه به این که آیا علم آن را دارید یا خیر، خرید یک سیستم پیش ساخته بسیار قانع کننده است چرا که در وقت شما صرفه جویی خواهد شد و حاشیه امنیت بیشتری نیز خواهید داشت. زیرا کارخانه سازنده مسئولیت تمام مشکلات آن را بر عهده خواهد داشت. اگر در زمینه اسمبل قطعات اطلاعات کافی ندارید و بودجه مشخصی هم دارید، می توانید با تهیه قطعات کار بستن کیس را به یک متخصص بسپارید و در صورتی که کارشناسی دراین زمینه نمی شناسید می توانید بر اساس بودجه و نیاز های مورد نظرتان کامپیوتر از پیش ساخته تهیه کنید. تنها کافیست آن را بخرید، به خانه ببرید ، به برق وصل کنید و لذت ببرید، کامپیوتری که تماما توسط سازنده گارانتی شده، پس در زمان و هزینه های شما نیز صرفه جویی خواهد شد.




صفحه اصلی

|

ماتريس

|

محصولات

|

ارتباط با ما

|

جستجو

كليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به شركت ماتريس می باشد. © ماتريس 1393-1389